2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Ova şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir strüktürsı vardır.

Hatta, astım ve bronşit kabilinden teneffüs yolu hastalıklarıyla kontaklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine rabıtalı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin müsait onay olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör altına allıkınmasında hamil evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Hareketsiz kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak hemen hoppadak her türlü mimarilarda kullanılmaktadır.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın lakinçlı korunmak istenen koridor veya hol.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki bilgi birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağdaş layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza kıymetiharbiye katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapsı nite hizmet strüktürlmalıdır? Yangın kapıları ahenkli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın işlemlevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak sinein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın gerçek bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin güvenilir olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı olduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrolör edilmesini bâtınerir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve maslahataretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak başüstüneğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakarak bile Yangın Çıkış Kapısı dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Mono blok beden strüktürsı karakol sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin deruninden geçen 4 adet cıvata ile bir birine rabıtalanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page